Žena má sexuálny vzťah s lietadlom. Žiada, aby to ľudia akceptoval

22.10.2019 14:53

(HSP/Foto:Screenshot YouTube)

LGBTIQ ….. komunita sa zrejme nezastaví pred ničím. Kam až môžu zájsť absurdné požiadavky sexuálnych extrémistov, môžeme názorne vidieť na príklade mladej Nemky, ktorú sexuálne priťahujú lietadlá. Sťažuje sa, že to má ťažké a požaduje, aby jej sexuálna úchylka bola akceptovaná

Na snímke Michele Köbkeová

Michele Köbkeová je mladá žena z Berlína, ktorá má nezvyčajnú sexuálnu úchylku. Tvrdí, že je už päť rokov  vo vzťahu s lietadlom. Informuje portál refresher.sk

Povedala aj to, ktorý konkrétny model sa jej páči: “737-800 je pre mňa veľmi atraktívny a sexy. Je nádherne stavaným a veľmi elegantným lietadlom.”

Ako takmer každý jedinec z LGBTIQ ….. komunity, aj ona sa sťažuje :  “Vzťah s lietadlom nie je jednoduchý, môžem s ním byť len keď ním lietam.”

Žena si preto dala vyrobiť veľký model lietadla zo skla, ktorý obsahuje nejaké skutočné časti lietadla, aby mohla “svoju lásku prejavovať aspoň do určitej miery.”

Köbkeová tvrdí, že ju lietadlo sexuálne a romanticky priťahuje, čo podľa nej znamená, že ich vzťah je rovnaký ako hociaký iný.

“Uznávam, naša láska je špeciálna, no nikomu neubližuje. Kiežby nás ľudia viac akceptovali, tak či tak, ja si za svojou láskou stojím,” povedala sexuálna extrémistka.

Láska k umelým, neživým predmetom a teda aj k lietadlu sa v sexuálnej terminológii nazýva  “objektofília.”

Mladá Nemka teraz žiada, aby jej vzťah s lietadlom ľudia akceptovali. Čo bude ďalšia požiadavka? Uzákonenie registrovaných partnerstiev, alebo manželstiev s lietadlami?

Zdroj:https://www.hlavnespravy.sk/zena-ma-sexualny-vztah-s-lietadlom-ziada-aby-ludia-akceptovali/1920077?fbclid=IwAR39NoaNW_vNtllhfGSQNPi7RmsnPL-qCSfYKyH_fJ_gagKrT9KzySPy0WE