BBC učí deti, že existuje viac ako 100 pohlaví. Ak to nebudú rešpektovať, môžu ísť za to do väzenia

02.10.2019 08:39

(HSP/Foto:Screenshot:YouTube)

Edukatívna časť mediálneho gigantu BBC, BBC Teach, učí školákov, že existuje viac ako 100 sexuálnych identít, ktoré treba prijať a rešpektovať, ináč budú môcť ísť do väzenia

Séria videí s názvom „The Big Talk“, obsahuje diskusiu medzi deťmi a učiteľom alebo transsexuálnym aktivistom. Deťom sú kladené otázky ohľadom sexu, vzťahov a rodov.
„Vieme že máme muža a ženu,“ začína diskusiu učiteľka v jednom z videí. „Ale existuje i ďalších viac ako 100, ak nie viac, rodových identít. Takže vieme, že niektorí ľudia sa cítia ako obe pohlavia, iní zasa seba nazývajú ako „rodovo zvláštni“, ktorí o sebe povedia, že „ja nechcem byť nič konkrétne, proste budem len ja“.“

Na „vzdelávacej“ hodine sa objaví aj transsexuálna aktivistka, ktorá sa narodila ako biologická žena, ale identifikuje ako muž. Deťom rozpráva o svojich pohlavných orgánoch a vysvetľuje, že jedinou cestou, akou byť “šťastným”, je „prijať to, kým v skutočnosti je“ (paradoxne transgender neprijíma, kým v skutočnosti je).

Na „vyučovaní“ tiež rozoberajú rodiny homosexuálnych rodičov, ktorí majú dieťa, pričom vynechávajú biologickú informáciu, že dve pohlavia nemôžu mať deti prirodzeným spôsobom.

Nakoniec lesbická učiteľka podotkne, že „ľudia, ktorí neukážu dostatok rešpektu voči týmto iným ľuďom, alebo budú k nim nenávistní, môžu ísť do väzenia.

Kultúra smrti dosahuje svoje limity, kedy sa naplno zamerala na tých najnevinnejších. Deti učia o iných pohlaviach ako hotovú vec, bez vedeckých dôkazov, opomenujúc biológiu alebo genetiku. Homosexuálni učitelia a transsexuálni aktivisti deťom ukazujú svoj životný štýl, poukazujú, že je „normálny“. Deti v spomínanom videu vyzerajú zmätene a s najväčšou pravdepodobnosťou aj nekomfortne.

Biológia učí, že existujú len dve pohlavia – muž a žena. To je fakt. Všetko ostatné je irelevantné.

Zdroj: https://www.hlavnespravy.sk/bbc-uci-deti-ze-existuje-viac-ako-100-pohlavi-ak-nebudu-respektovat-mozu-ist-za-vazenia/1904141