Juvenilná justícia i na Slovensku?

24.06.2013 14:08

V poslednom období sa začína na Slovenku v súvislosti s deťmi hovoriť o  juvenilnej justícii. Čo sa skrýva za juvenilnou justíciou? Je to nadnárodný systém, ktorý pomocou tzv. sociálnych pracovníkov doslova brutálne kradne a bezdôvodne odoberá deti z normálnych a zdravých rodín. Dôkazom týchto tvrdení sú mnohé bolestné prípady a hrôzostrašné štatistiky. Napríklad v Nórsku, kde žije asi milión detí, je už juvenilnou políciou ukradnutých 200 000 detí, to znamená každé piate dieťa. Denne je v Nórsku ukradnutých 33 detí. Ročne pácha 59 týchto odobratých detí samovraždu.  Navyše v tejto krajine je už uzákonené, že deti sú majetkom štátu, tzn, že rodičia sú zbavení práva na výchovu svojich detí a môžu im byť kedykoľvek vzaté.

Podobná je situáciu i vo Fínsku. V roku 2011 bolo v tejto krajine odobratých z úplných rodín 16 500 detí. Každý týždeň tam 1 rodina v panike spácha sebe vraždu, keď sa sociálni pracovníci s policajnou službou snažia vlámať násilím do domu a ukoristiť deti.  Tieto štatistiky sú prísne utajované, lebo juvenilníci sa vyhrážajú  rodičom, ktorí by ich chceli medializovať. Ale predsa určité prípady vyjdú na verejnosť.  Napríklad  pani Anastázii z Fínska v roku 2012 zobrali 4 deti: 6 ročnú dcéru, 2 ročné dvojčatá,   novorodenca a to bez udania akéhokoľvek dôvodu. Jej 6 ročnú dcéru úrady previezli do Helsininiek, kam za ňou o krátky čas rodičia prišli. Pani Anatstázia o tom svedčí: „Veronika plakala a ja som sa jej držala. Potom sociálni pracovníci zavolali políciu a vytrhli ju z mojich rúk. Mňa chytili za ruky a násilne ťahali po chodbe. Bola som v 9 mesiaci tehotenstva, čakala som narodenie 4 dieťaťa. Manžela zvalili na podlahu, ruky mu dali za chrbát a nasadili putá. Odviezli nás na policajnú stanicu a vyžadovali od nás pokutu za to, že sme bránili svoje deti. Tým sme vraj odporovali polícii, ktorá sa na nás pritom dopúšťala zločinov. Bolo nám oznámené, že sa za našimi dvojročnými dvojčatami už nemusíme náhliť, sociálna služba nám ich už odobrala. Týždeň po narodení sociálna služba ukradla i novorodenca.“

Aký dôvod stačí k tomu, aby vám zobrali dieťa? Ako dôvod môže byť to, že byt potrebuje opravu, ďalej že v chladničke chýbajú určité potraviny, alebo rodičia poprosia deti, aby umyli riad v kuchyni.  

O  krutých správach o odobraných deťoch môžeme počuť i o Slovákoch žijúcich  v Anglicku. Napríklad manželom Dávidovým bezdôvodne zobrali v roku 2012 tri deti. Podobne to bolo i v prípade rodín Čonkových a Boorových, ale ich deti sa im po urputnom boji podarilo zachrániť a vrátiť sa na Slovensko.

Pred nedávnom i u nás sa objavili dve podobné situácie. Pre jedno mladé dievča menom Natália, si prišli domov asi ôsmi pracovníci sociálnej služby z dôvodu, že ju údajne matka týrala. Dcéra však dosvedčila, že to nie je pravda. Matke sa vyhrážali, že ju zatknú a dcéru i tak zoberú zo sebou, ak im bude odporovať. K tomuto však nedošlo, lebo to bolo včas medializované. Druhý prípad je pani Eriky Vasiľovej z Košíc, ktorej sociálka zobrala päť ročného syna Dominika zo škôlky tiež za údajne podozrenie z bitia svojho syna. Mnoho ľudí, ktorí pani Eriku poznajú, to však jasne popierajú. Prečo toto juvenilná justícia,  ktorá vyhlásila vojnu proti bezbranným deťom, pácha? Hlavný dôvod je ten, že tu ide o veľký biznis s deťmi. Sociálne služby s deťmi, ktoré ukradnú, obchodujú a dávajú ich do detského domova.  Následne deti putujú  do tzv. náhradných rodín, ktoré dostávajú od štátu obrovské peniaze za každé dieťa. Z týchto rodín sa potom deti predávajú prednostne homosexuálom a pedofilom na alebo sa usmrcujú kvôli orgánom. Čo sa deje s deťmi v náhradných rodinách a u homosexuálnych partnerov? Deti sú tam mnohokrát fyzicky tyrané a sexuálne zneužívané. Pod takýmto vplyvom sa z detí stávajú psychicky zdecimované bytosti, ktoré buď skončia samovraždou, alebo sa stanú kriminálnikmi.

Kto nesie zodpovednosť za tieto satanské zločiny proti nevinným deťom?

Prvým páchateľom tejto ukrutnosti na deťoch je Európska únia, ktorá svojimi zvrhlými zákonmi podporuje morálnu devastáciu tradičnej rodiny. Ďalším propagátorom kradnutia detí je zločinecká OSN, ktorá vedie národy k masovej genocíde a pritom maskuje krádeže detí frázami o „právach a ochrane detí“. Podobne činí i organizácia UNESCO, ktorá chce do roku 2030 urobiť z polovice svetovej populácie homosexuálov. Za tieto zločiny proti ľudskosti je tiež zodpovedná odpadnutá  „katolícka“ hierarchia, ktorá pokrytecky mlčí k teroru tzv. sociálnych služieb a  aktívnym katolíckym rodičom bráni v pokojných manifestáciách za záchranu rodiny a detí.

Drahí rodičia Slovenského národa, povstaňte! Čo máte robiť? Založte si občianske združenia, ktoré budú informovať verejnosť o zločinoch sociálnych služieb. Píšte listy poslancom, aby sa postavili proti sociálnym vrahom  a proste ich , aby chránili rodinu ako základnú bunku spoločnosti. Dnes je ešte čas, ale zajtra už môže byť neskoro. Ak budeme spať, juvenálka zdevastuje i naše Slovensko. Nedajte si zobrať svoje deti. Konajte tiež manifestácie za ochranu rodiny. Budťe statoční! Heslo: za Boha a za rodinu!

V Kristovi  biskup Matej, o. Bernard SBM, o. Michal SBM, o. Charbel SBM

Žilina  20. 6. 2013

 

Zdroj: https://www.spolocnostsbm.com/clanky/listy/juvenilna-justicia-i-na-slovensku-.html

 

Link: www.youtube.com/watch?v=ZCKgyLlJDkI

        www.youtube.com/watch?v=9ND9251hTlU